πŸ‘” KURTA SALAHUDDIN πŸ‘”

​KURTA TERKINI ⁉⁉ 

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

πŸ’£ Material cotton luxury germany . 

– Permukaan material yang tersangat EKSKLUSIF. Material ni serap peluh, mudah iron dan sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan. 

.

πŸ’£ Cutting mesra slim fit

– Mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊

.

πŸ’£ Jahitan 

– Jahitan tersangat – sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊

.

πŸ’£ Design yang RARE

– Design kurta ini di”inspirasi”kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita. 

.

πŸ’£ Poket tersembuyi

– Rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di “SULAM” Logo eksklusif FEEQ.

.

πŸ’£ WARNA

10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih dan Pilihan warna ni mmg trend 2017. 

.

πŸ’£ Free gift

– Percuma butang baju melayu yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat masa. Sampai teruss pkaii. Hehe

.

.

HARGA ASAL ❗️❗️❗️❗️

πŸ’°πŸ’° RM110 πŸ’°πŸ’°
.

HARGA PROMO PENGENALAN❗️❗️❗️❗️

πŸ’°πŸ’° RM90 πŸ’°πŸ’° 

.

πŸŽ‰πŸŽ‰ Harga promo sah sehingga 12/05/17.

Selepas tu harga kembali ke harga asal.

.

.

πŸ“Œ To Order : WHATSAPP 0102320605

.

http://www.wasap.my/60102320605

.

πŸ’• GEMA PASTEL SONGKET πŸ’•

❀️❀️ KOLEKSI RAYA ❀️❀️

.

.

.

.

.

.

KURUNG GPS πŸ’–

.

πŸ”° Patern baju kurung pahang yang patuh syariah,longgar di bahagian punggung.

.

πŸ”° 1-Material baju dari jenis kain linen cotton yang berkualiti tinggi dan texture yg menarik.

.

πŸ”° Selesa dan tidak panas untuk cuaca khatulistiwa Malaysia.

.

πŸ”° 2- Untuk skirt/kain lipat batik diperbuat dari jenis kain Sakura Thai Silk.Juga mempunya texture yang sangat lembut dan selesa.

.

❇ LIMITED edition

.

❇️ SIZE XS, S, M, L, XL, XXL DAN XXXL 

.

.

πŸ‘‰πŸ» Baju Kurung PAHANG

.

πŸ‘‰πŸ» Kain Lipat Batik

.

πŸ’° HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)

.

πŸ’° HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM165 (TERMASUK POS)

.

βœ… UNTUK SAIZ XXL ADD RM20

βœ… UNTUK SAIZ XXXL ADD RM30

.

🌠 GEMA PASTEL SONGKET- GPS 🌠

.

πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
.

βœ… RM 160SM / RM165 SS 

.

SAIZ XXL ADD RM20

SAIZ XXXL ADD RM30

.

πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
.

πŸ“Œ To Order : WHATSAPP 0102320605

.

http://www.wasap.my/60102320605

.

πŸ’• KURUNG JUWITAπŸ’•

πŸ’‹ SET SEDONDON IBU DAN ANAK πŸ’‹

.

.

.

.

. Material Polycrepe Berkualiti dan sangat selesa dipakai

.

. Nursing & Wudhuk Friendly

.

. Bahagian depan baju dijahit kemas dengan manik berkualiti

.

. Kain A cut

.

. Poket di sisi kanan baju Ibu 

.

. 3 warna pastel yang sangat mengancam πŸ˜‡

.

. Tahan lasak & Mudah jaga.

.

πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°

.

 IBU  : RM130

 ANAK : RM80

.

πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°

.

πŸ“Œ To Order : WHATSAPP 0102320605

.

http://www.wasap.my/60102320605

.

πŸ’• KHALEEDA SONGKET KURUNG PAHANG πŸ’•

🌹 Material Quality Premium Crepe
.

.

.

.

.

.

.

.

⚬ 2 Piece Kurung

.

⚬ Round neckline

.

⚬ Kurung Pahang

.

⚬ Hidden Back Zip Closure

.

⚬ Hidden Zip at Sleeve

.

⚬ Mermaid Skirt

.

⚬ Inspired Printed Songket

 .

.

🌹Free size fit S to L

.

Shoulder 18in

Bust 40in

Arm hole 18in

Sleeve 23in

Waist 38in 

Hips 50in

Length 37in

.

🌹SKIRT

.

Gartered Waist 26-38in 

Hips 36-40in

Length 42in

.

πŸ’°πŸ’° RM125 SM / RM130 SS πŸ’°πŸ’°
.

πŸ“Œ To Order : WHATSAPP 0102320605

.

http://www.wasap.my/60102320605

.

πŸ’• KEBAYA SONGKET MELISSA πŸ’•

SET SEDONDON FAMILY 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

πŸ’˜ Material baju (top) :  soft crepe. ada dat belakang. zip depan sesuai utk nursing. Tidak disertakan kerongsang

.

πŸ’˜ Material kain (bottom)  premium cotton sgt selesa dan menyerap peluh. tidak luntur, mudah gosok dan tampak eksklusif. getah separuh. zip sorok hingga atas. potongan duyung. 

.

πŸ’˜ Potongan longgar dan sopan 

.

πŸ’˜ Saiz S hingga XXL

.

.

πŸ’˜ Harga sangat berpatutan dgn material dan kualiti jahitan

.

πŸ’˜ Percuma postage seluruh Malaysia

.

πŸ’°πŸ’° RM130 FREE POSTAGE πŸ’°πŸ’°

.

πŸ“Œ Terdapat 5-10% dari warna sebenar atas faktor pencayaan.

.

πŸ“Œ To Order : WHATSAPP 0102320605

.

http://www.wasap.my/60102320605

.

PEPLUM ZALIKHAΒ 

Sis nak bagi harga yg murah ni. Sape pandai bodek mesti dpt murah 😘

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

β™‘ Material Blouse – Moss Crepe

.

β™‘ Material Skirt – Cotton 

.

β™‘ Skirt Pinggang bergetah cutting mermaid

.

β™‘ Blouse cutting peplum 

.

β™‘ Zip dibelakang baju memudahkan pemakaian

.

β™‘ Dihiasi glitter lace dibahagian pinggang

.

πŸ’• UKURAN

.

πŸ’• BLOUSE

.

Bahu 15″

Dada 38″

Lengan 18″

Panjang Lengan 23″

Pinggang 36″

Pinggul 54″ 

Labuh 29″

.

πŸ’• SKIRT

.

Pinggang 24″-36″

Punggung 34″-40″

Labuh 39″

.

πŸ’°πŸ’° RM70 (SM) / RM75 (SS) πŸ’°πŸ’°

.

πŸ“Œ To Order : WHATSAPP 0102320605

.

http://www.wasap.my/60102320605

.

πŸ‘• KURTA ZIQRY 2.0 πŸ‘•

πŸ‘• SET SEDONDON FAMILYπŸ‘•

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

πŸ’˜ Material soft crepe. Selesa dan sejuk dipakai. Mudah gosok dan susah kedut. 

.

πŸ’˜ Potongan longgar

.

πŸ’˜ Zip sorok di depan 

.

πŸ’˜ Poket sorok di kanan

.

πŸ’˜ Tangan mudah sinsing

.

πŸ’˜ Saiz dari S -XXL

.

.

πŸ’°πŸ’° RM80 FREE POSTAGE πŸ’°πŸ’°

.

πŸ“Œ Terdapat 5 – 10% perbezaan dari warna sebenar atas faktor pencahayaan

.

πŸ“Œ To Order : WHATSAPP 0102320605

.

http://www.wasap.my/60102320605

.